Gokautomaat Joker King

onlineblackjackspelen

Vermaak de grappenkoning. Joker King is een spel uitgebracht door Pragmatic Play en is een online gokspel geïnspireerd door vermomde entertainers. Het spel is ook geïnspireerd op klassieke slots, vooral de symbolen en de geanimeerde Joker boven de rollen. Een disco-achtig beeld verschijnt op de achtergrond wanneer de rollen vol staan ​​met glanzende symbolen.

De Joker King Slot heeft 6 rollen en 4 lijnen met 8 gemeenschappelijke symbolen, wilds en scatters. Dit is een zeer onstabiele plek met 96,50% RTP en een jackpot tot 5000x. Het is niet te armoedig voor een groot variatiespel.

Joker King-stoelontwerp

Joker King Slot heeft een slotstijl die veel voorkomt in klassieke slots. Daarnaast is het design niet al te luxe, waardoor het aantrekkelijk en licht genoeg is voor het oog. Het combineert glanzende en heldere graphics met een snelle soundtrack terwijl je speelt. Joker King Slot heeft een moderne twist die het spel nog interessanter en leuker maakt.
De rollen zijn gevuld met een verzameling klassieke symbolen zoals sinaasappels, kersen, repen, pruimen en de beroemde gelukszeven. Er is ook een sterrenbeeld met de hoogste waarde. Als je 3, 4, 5 of 6 van dit symbool op de winlijn krijgt, win je 0,4, 0,6, 1,5 of 5 keer je inzet. De Joker King Slot biedt niet de grootste jackpotprijs, maar de algemene kenmerken maakten het aantrekkelijk genoeg voor spelers.

Kenmerken van de Joker King-stoel

Op het eerste gezicht lijkt de Joker King Slot op elk ander gokspel. Maar anderen weten niet dat er meer te ontdekken is in dit kasteel. Naast de hierboven genoemde klassieke symbolen biedt Joker King slots, scatter odds en bonus spins. Alles is verpakt in een grote speelruimte met 6 wielen en 4 rijen. Laten we dus eens kijken naar de onderstaande functies.

Joker Wilds

Aangezien dit een Joker King-zetel is, wordt het Wild-symbool vertegenwoordigd door de grijnzende Joker King zelf. De sterren van dit programma, Joker King Slot, hebben een extra rol te spelen in het spel. De wilde koning kan andere veelvoorkomende symbolen op de rollen vervangen. Tegelijkertijd kan het een speciale functie lanceren die een gemeenschappelijk symbool van de rollen selecteert.

Aangezien het Wild-symbool op elk van de rollen kan landen, is het waarschijnlijk dat de reguliere symbolen Joker Wilds worden. Wanneer het Wild-symbool op de rollen landt, wordt willekeurig één symbool geselecteerd om te worden omgezet en dienovereenkomstig te worden betaald. Als je 6 Joker King Wilds op de winlijn krijgt, krijg je tot 5x je inzet. Dus als je meer dan één Joker King Wilds krijgt, krijg je meer waardevolle symbolen om te veranderen.

Punt coëfficiënten

Een ander kenmerk van de Joker King-gokautomaat die het bekijken waard is, is de Gold Crown Scatter. Een van de krachtigste symbolen, de Gold Crown Scatter, omvat de vermenigvuldiging ervan. Deze kansen variëren van 2x, 3x, 5x, 10x tot 25x.

Hoe kunt u profiteren van deze functie? Wanneer je een winnende combinatie maakt tijdens een ronde die ook het Scatter-symbool krijgt, wordt de uitbetaling verhoogd. Hoe meer Gold Crown Scatter symbolen er in één ronde zijn, hoe beter natuurlijk. De waarde van de kansen die aan scatters zijn gekoppeld, geeft je meer beloningen.
Je krijgt bijvoorbeeld een totale vermenigvuldiger van 7x als je 5 scatters hebt met 2x en 5x vermenigvuldigers verbonden. Het belangrijkste is dat dit speciale symbool een andere functie kan activeren die uw spelervaring verder kan verbeteren.

Joker King RTP, weddenschappen en prijzen

Voor weddenschappen en prijzen heeft de Joker King Slot 25 vaste winlijnen waar je tussen de € 0,25 en € 125 per draai kunt inzetten. Gebruik alleen de (+) en (-) knoppen naast de grote draaiknop om het inzetbedrag aan te passen. U kunt zelfs profiteren van de auto-play-optie en uw spel versnellen met maximaal 1000 auto-spins.

Over pragmatisch spelen

Pragmatic Play is een van de beste aanbieders van gamingdiensten die bekroonde content aanbiedt. Van slots, bingo, live casino’s en andere speloplossingen, de producten en diensten van het bedrijf zijn beschikbaar via een enkele API. Het belangrijkste is dat het bedrijf een licentie heeft en wordt gereguleerd door de UK Gambling Commission onder licentienummer 46683.

De conclusie van Joker King

De Joker King Slot ziet er op het eerste gezicht vrij eenvoudig uit, maar biedt meer dan gewone slots. Pragmatic Play heeft uitstekend werk verricht door de prestaties van Wilds en Scatter-symbolen te verbeteren. Dit komt door de kansen die gepaard gaan met de Scatter-symbolen en andere voordelen van de functies.

Reacties uitgeschakeld voor Gokautomaat Joker King