Uitdagingen van online gamen


De game-industrie staat voor zijn eigen unieke uitdagingen. Daarom is het belangrijk om er zoveel mogelijk van te leren zodat we de meest effectieve oplossingen kunnen gebruiken.

Gokdemografie

Eén ding is zeker: gokken is de laatste jaren veranderd. Maar wat is er precies veranderd? Vooral de manier waarop mensen spelen en spelers. Tegen 2020 wordt verwacht dat de jongere millennia en sommige leden van de Z-generatie bijna de helft (40%) van de gamegebruikers zullen uitmaken.

Het is misschien niet verwonderlijk dat deze jonge spelers (18-21 jaar) digitaal willen bijdragen; vrijwel op hun mobiele telefoons. Maar dit betekent niet dat de oudere generatie hun manier van spelen volledig heeft opgegeven. Sterker nog, spelers boven de 60 geven momenteel meer dan het dubbele uit van tien jaar geleden.

Strijd tegen fraude

Helaas is ook de cybercriminaliteit toegenomen en is de belangstelling voor online kansspelen toegenomen. Als zodanig lopen consumenten van online games het risico gevoelige persoonlijke informatie te stelen wanneer ze een account registreren.

Dit probleem komt zo vaak voor dat, volgens het ThreatMetrix Gaming and Gambling Cybercrime Report, een van de twaalf nieuwe online gaming-accounts nep is. Hoewel botaanvallen tijdens piekuren bijna de helft van het dagelijkse gameverkeer veroorzaken.

Misschien enigszins verrassend, het risicovolle deel van online gokken vindt plaats aan het begin van de reis van een consument, omdat het het registratieproces en het aanmaken van een account omvat. Daarom is het ongelooflijk belangrijk om met uw betalingsverwerker te praten en te vragen welke functies zij kunnen bieden om uw bedrijf en de gevoelige informatie van klanten vanaf dag één te beschermen tegen fraude. Omgaan met fraude wanneer deze plaatsvindt, is niet zo effectief als het voorkomen ervan. Daarom is het zo belangrijk om een ​​betalingsdienstaanbieder te vinden die de specifieke behoeften van uw branche kent en slimme fraudebestrijdingsfilters implementeert die uw legitieme klanten nauwkeurig van fraudeurs onderscheiden. . Aan de andere kant kunnen fraudefilters in een fraudebestrijdingsmunt te gevoelig worden, wat leidt tot lagere acceptatiepercentages voor betalingen, lagere conversiepercentages en gefrustreerde klanten.

Dit is ook de moeite waard om in gedachten te houden, vooral wanneer u een online handelsaccount heeft, zult u in korte tijd waarschijnlijk een aanzienlijke stijging van de betalingskredieten zien – waardoor uw handelsaccount het risico loopt verkeerd te worden weergegeven.

Als dit gebeurt, kan uw handelsaccount tijdelijk worden vergrendeld, wat betekent dat uw klanten geen transacties kunnen voltooien en geen zaken kunnen doen.

Om dit probleem te omzeilen, moet je ervoor zorgen dat je betalingsverwerker slimme, automatische zwendelfilters kan implementeren die nauwkeurig genoeg zijn om alleen 100% valse transacties te rapporteren. Dit zorgt ervoor dat al uw legitieme klanten naadloos kunnen crawlen bij het afrekenen en zo uw inkomstenstroom beschermen tegen verliezen.

Wetgeving en administratieve bepalingen

De Europese markt is de belangrijkste online gamingmarkt, goed voor bijna de helft van de omzet. De EU als geheel heeft echter geen uniek gemeenschappelijk beleid inzake online gokken, en daarom is de regulering van deze activiteiten de persoonlijke verantwoordelijkheid van alle EU-lidstaten. Dit betekent dat online gokkers op de hoogte moeten blijven van de ontwikkelingen in hun geografische markt om ervoor te zorgen dat de regels die ze volgen niet achterhaald raken. Britse en Franse handelaren die in deze gebieden online gamen, hebben bijvoorbeeld een nationale vergunning nodig.

Er zijn echter enkele overeenkomsten tussen EU-landen wat betreft regels voor online gaming-accounts. Met name de strengste regels in deze regionale markten zijn bekend met klant- (KYC) en witwasregels. Daarom moet elke consument van online gokken goed worden geïdentificeerd, zodat verkopers en acquirers het witwassen van geld en andere risico’s die aan hun online account zijn verbonden, kunnen beoordelen.

En ondanks het feit dat de Verenigde Staten een soeverein land is, verschillen de regels voor online gokken ook van staat tot staat. Sinds 1992 zijn sportweddenschappen bijvoorbeeld op de meeste plaatsen in Amerika illegaal geworden. De meeste betekenen echter niet iedereen, en sportweddenschappen zijn nog steeds legaal in sommige staten, namelijk New Jersey, Nevada en Delaware. Het is echter de verantwoordelijkheid van online gaming